Zawody 2/10 - 13.04.2014
Chciałem podziękować, że pozwoliliście mi i mojemu koledze przyjść i wziąć udział w zawodach. To była wielka frajda i obydwaj świetnie się bawiliśmy. Przepraszam, że musiałem się zawinąć tak wcześnie i nie pomogłem zbierać gratów. Następnym razem to poprawię. Tak samo zresztą jak wynik, pierwsze w życiu zawody i mam wrażenie, że mogłem lepiej strzelać. Przynajmniej wiem już dokładnie nad czym muszę popracować.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
Marylka do mnie napisała, że na pejsie już są zdjęcia, ja niestety pejsbuka nie używam i jako niezalogowany nie mogę nic szukać. Czy ktoś może mi wkleić link do zdjęć. Myślę, że jeżeli nie ma tam jakiś ograniczeń to powinienem móc je zobaczyć. Podobno "fajnie wyszłem" ;)
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
Są, ale musisz być ziomkiem Madzinki żeby móc je oglądać;] oficjalne pewnie będą jutro na stronie grupy WSST. https://www.facebook.com/wsststrzelec?fref=tsWarkocz pisze:Marylka do mnie napisała, że na pejsie już są zdjęcia,
Maleństwo moje: LG 110 hp
Hugo napewno dobrze policzyłes? dziekujemy Eli i Markowi za wspolne przejscie toru.Marek dał mi dzis fory
Ta antenka rowniez zawazyła na duzej ilosci zer, poniewaz zasłaniała srodek kz jak by nie patrzac
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Wyglądałam tak cudownie jak się czułam dzisiaj :Phugo pisze:Karin, na jednym ze zdjęć to wyglądacie jakby udział w tych naszych zawodach to była jakaś kara
No też na drugi, przejściu władowałam śrucinkę idealnie w antenkę. Czarna antenka na czarnej KZ to nie był najlepszy pomysł;p
Maleństwo moje: LG 110 hp
Podziękował za nick, dziwna sprawa na liście użytkowników forum po macieju mam zaraz mahona, madzi nie stwierdzono...
No i po co wam te super lupy za tysiące ;) ? W moim wszystko było widać :) a nie przepraszam, widać było bo antenka już była biała od waszych śrutów
No i po co wam te super lupy za tysiące ;) ? W moim wszystko było widać :) a nie przepraszam, widać było bo antenka już była biała od waszych śrutów
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
- cantchoose
Również dzięki wszystkim za miłe strzelanie, a w szczególności moim grupowiczom. Pierwsze zawody z PCP. Muszę przyznać że łatwiej to idzie niż z tej HW30;] Ale HWsia dawała więcej satysfakcji po trafieniu:D Dodatkowe podziękowania dla Warkocza za sprowadzenie nas na właściwą drogę, dzięki czemu nigdzie nie ugrzęźliśmy;)