Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
Matko jedyna! Ekipa przeogromna się zbiera
Jak my to opanujemy? Pani Mario, czy na prawdę da Pani radę przygotować coś do przegryzienia dla 50 osób? Może coś trzeba innego wykombinować? Może grilla odpalimy też? Na katering to nas zbytnio nie stać, ale trzeba wszystkich zawodników wraz z osobami towarzyszącymi ugościć.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-
Marylka i Heniu
-
Marylka i Heniu
1. Pani Marylko,przedewszystkim proszę nie krępować się i mówić,jeśli trzeba będzie pomóc w przygotowaniach,czy też np, w transporcie na Czarnucha.Jakoś głupio zaczynam się czuć,że przygotowanie całej gastronomii dla ok.50 osób spoczywa na barkach jednej kobiety.
2. Dziś moimi gośćmi byli Mahonxx i WuDe.Poruszyliśmy m.in. kwestię toru,a zwłaszcza ilości figurek jakie powinny się na nim znajdować.Doszliśmy do wstępnego wniosku,że przy takiej ilości strzelców może jednak lepiej będzie zrobić "jedno przejście" i tor na 40 figurek ?
Powinno to usprawnić przemieszczanie się grup,i zapobiec ewentualnym korkom na poszczególnych stanowiskach.40 figurek to oczywiście spore wyzwanie,ale przecież nie trzeba dla każdej z nich robić osobnych stanowisk,tylko rozstawiać po dwie na każdym stanowisku.
No ale tą kwestie zostawiam już bardziej doświadczonym kolegom,napewno ważna będzie wspólna narada w sobote,bo myślę,że w niedziele rano już nie będzie na to czasu,tylko pewnie bedziemy realizować założenia z soboty....jestem dobrej mysli
2. Dziś moimi gośćmi byli Mahonxx i WuDe.Poruszyliśmy m.in. kwestię toru,a zwłaszcza ilości figurek jakie powinny się na nim znajdować.Doszliśmy do wstępnego wniosku,że przy takiej ilości strzelców może jednak lepiej będzie zrobić "jedno przejście" i tor na 40 figurek ?
Powinno to usprawnić przemieszczanie się grup,i zapobiec ewentualnym korkom na poszczególnych stanowiskach.40 figurek to oczywiście spore wyzwanie,ale przecież nie trzeba dla każdej z nich robić osobnych stanowisk,tylko rozstawiać po dwie na każdym stanowisku.
No ale tą kwestie zostawiam już bardziej doświadczonym kolegom,napewno ważna będzie wspólna narada w sobote,bo myślę,że w niedziele rano już nie będzie na to czasu,tylko pewnie bedziemy realizować założenia z soboty....jestem dobrej mysli
- cantchoose
- cantchoose
Lista zawodników (proszę wpisywać również osoby towarzyszące):
1. Grossus + Ania
2. mazgier
3. peacemaker
4. mahonxx + Paulina
5. esmar + Ela i Renata
6. HeniuD + Marylka
7. Esjot
8. Maciej syn esjota
9. tomx
10. WuDe
11. ProArt
12. DuGi
13. ArturD
14. KacperD
15. Jachucze
16. Przemo (jak mi kobita nie urodzi dzień przed zawodami)
17. Krzysztof
18. Patrykd
19. Cantchoose
20. hugo
21. Wiecho1967 + Asia
22. Vmax2 + Nataszka
23. Maxior
24. Jarn
25. Maruch
26. Maciej +Gosia
27. Schrotflinte
28. marassobi
29. Grzelak Marcin + piknikowiec
30. kombatant
31. Maximus
32. Krzysztof W.
33. PawełW
34. venioo
35. Karin
36. Violetta
37. Andrzej
38. Mariusz.W (na 80% będę - plany co chwile się zmieniają)
39. Spidi100
40. Iperyt68
1. Grossus + Ania
2. mazgier
3. peacemaker
4. mahonxx + Paulina
5. esmar + Ela i Renata
6. HeniuD + Marylka
7. Esjot
8. Maciej syn esjota
9. tomx
10. WuDe
11. ProArt
12. DuGi
13. ArturD
14. KacperD
15. Jachucze
16. Przemo (jak mi kobita nie urodzi dzień przed zawodami)
17. Krzysztof
18. Patrykd
19. Cantchoose
20. hugo
21. Wiecho1967 + Asia
22. Vmax2 + Nataszka
23. Maxior
24. Jarn
25. Maruch
26. Maciej +Gosia
27. Schrotflinte
28. marassobi
29. Grzelak Marcin + piknikowiec
30. kombatant
31. Maximus
32. Krzysztof W.
33. PawełW
34. venioo
35. Karin
36. Violetta
37. Andrzej
38. Mariusz.W (na 80% będę - plany co chwile się zmieniają)
39. Spidi100
40. Iperyt68
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Panowie 40 figurek super lecz musi to być przynajmniej 30 stanowisk .Po dwie na stanowisko pogorszą jeszcze bardziej "PRZEPUSTOWOŚĆ" toru.
Ja sam będę dłuuuuugo namierzał
Sobotę niestety idę do pracy a podobno jest (KRYZYS) i zastój, mogę podjechać o 13.30 o ile
nadal będziecie.
Ja sam będę dłuuuuugo namierzał
Sobotę niestety idę do pracy a podobno jest (KRYZYS) i zastój, mogę podjechać o 13.30 o ile
nadal będziecie.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????