nowy zielony Poznań
nowy zielony Poznań
Witam wszystkich na imię mam Mariusz ;) mieszkam na Ratajach
Jestem początkujący i kompletnie brakuje mi doświadczenia. Odbieram w tygodniu wiatrówkę pcp AA s400f po uprzedniej konsultacji doświadczonego kolegi z Zielonej Góry uznalismy to za odpowiedni wybór ;)
Chętnie bym się umówił na jakieś wspólne strzelanie z kolegami z Poznania, w tygodniu albo weekend . Posłuchał cennych rad itp ;)
Pewnie nie wytrzymam i w tygodniu wyskoczę ustawić lunetę. Byłem dzisiaj zobaczyć strzelnicę przy chemicznej ale tam wszystko mocno zarośnięte, chodź znalazłem ostrzelane puszki i baloniki ;)

Jestem początkujący i kompletnie brakuje mi doświadczenia. Odbieram w tygodniu wiatrówkę pcp AA s400f po uprzedniej konsultacji doświadczonego kolegi z Zielonej Góry uznalismy to za odpowiedni wybór ;)
Chętnie bym się umówił na jakieś wspólne strzelanie z kolegami z Poznania, w tygodniu albo weekend . Posłuchał cennych rad itp ;)
Pewnie nie wytrzymam i w tygodniu wyskoczę ustawić lunetę. Byłem dzisiaj zobaczyć strzelnicę przy chemicznej ale tam wszystko mocno zarośnięte, chodź znalazłem ostrzelane puszki i baloniki ;)
Re: nowy zielony Poznań
My spotykamy się co weekend na treningach strzeleckich na Forcie VI. Za tydzień w niedzielę będą zawody HFT/FT.
Pewnie w sobotę ktoś się pojawi potrenować. Ja wstępnie zamierzam być. Chcesz, to zajrzyj.

Pewnie w sobotę ktoś się pojawi potrenować. Ja wstępnie zamierzam być. Chcesz, to zajrzyj.
HFT

chętnie w sobotę wpadnę, od której można przyjechać i gdzie dokładnie na forcie na dworze czy w środku ?

Na terenie fortu, ale pod gołym niebem, zwyczajowo w "fosie". Zwykle jestem po godzinie 10. 
Co masz do karabinka, jakie akcesoria? A butlę masz?
Dobrze by było, gdybyś miał matę strzelecką do leżenia, ewentualnie mogę CI użyczyć swojej, bo ostatnio strzelam z poduszki.
My do puszek raczej nie strzelamy, zwykle do figurek, na treningach do spinerów i do tarcz. Wpadaj, będzie fajnie

Co masz do karabinka, jakie akcesoria? A butlę masz?
Dobrze by było, gdybyś miał matę strzelecką do leżenia, ewentualnie mogę CI użyczyć swojej, bo ostatnio strzelam z poduszki.
My do puszek raczej nie strzelamy, zwykle do figurek, na treningach do spinerów i do tarcz. Wpadaj, będzie fajnie

HFT

taaaa   wiedziałem ze lekko nie będzie ... panie jak mata?? chętnie pożyczę.
 wiedziałem ze lekko nie będzie ... panie jak mata?? chętnie pożyczę.
mam lunetę taką na początek, przetoczkę, butle 15L 230 bar i paczkę śrutu, nic więcej nie mam ;)))
i dużo zapału na początku ;)
lunete muszę przestrzelić bo sprzęt przyjdzie nowy. moze mi sie uda ustawic w tyg bo nie wytrzymam ;)

wiedziałem ze lekko nie będzie ... panie jak mata?? chętnie pożyczę.
 wiedziałem ze lekko nie będzie ... panie jak mata?? chętnie pożyczę.mam lunetę taką na początek, przetoczkę, butle 15L 230 bar i paczkę śrutu, nic więcej nie mam ;)))
i dużo zapału na początku ;)
lunete muszę przestrzelić bo sprzęt przyjdzie nowy. moze mi sie uda ustawic w tyg bo nie wytrzymam ;)
Witaj, wpadnij w sobotę, w niedziele są zawody. Przyjdź, weź udział. Nie chodzi o wyniki a o zabawę. Dużo się dowiesz. 28 i 29 są dni twierdzy i też tam będziemy...

zawsze środkiem krzyża :)

he he na głęboka wodę, Why not ;) wpadnę o 10:00 w sobotę w takim razie i podejmę decyzję na miejscu.slawol75 pisze: 2021-08-15, 20:27 Witaj, wpadnij w sobotę, w niedziele są zawody. Przyjdź, weź udział. Nie chodzi o wyniki a o zabawę. Dużo się dowiesz. 28 i 29 są dni twierdzy i też tam będziemy...
Się chociaż dowiem z czym to się je ;)
dziękuję za zaproszenie
Cześć ta głęboka woda o której piszesz to przyjemne bajoro z ciepłą wodą dla grupy zapaleńców

Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski

LG i LG i Dejski
Bardzo dziękuje Ziemo, za możliwość postrzelania do fajnych celów  kilka cennych porad i pomoc.
Bardzo fajna ta fosa, dobry klimat ...aż żałuje ze dla mnie na drugiej stronie Poznania. do zobaczenia na zawodach jutro ;)

Bardzo fajna ta fosa, dobry klimat ...aż żałuje ze dla mnie na drugiej stronie Poznania. do zobaczenia na zawodach jutro ;)
No i brawo ty a z Rataj nie jest tak daleko 

Uwaga:
LG i LG i Dejski

LG i LG i Dejski