Liga Letnia 2020 - Dyskusja otwarta
Re: Liga Letnia 2020 - Dyskusja otwarta
Mnie jednak nie będzie. Do następnego razu. Do zobaczenia

Hej zastanawiam się aby was odwiedzić w tę niedzielę tylko pytanie czy coś dla FT też dostawicie co nieco?
EDIT:
Sorki już sobie doczytałem w ogłoszeniu, że od 1 zawodnika FT są figurki to drugie pytanie, czy muszę u was zapisywać piknikowca? Moja kobieta chciałaby ze mną jechać, ale nie chcę komuś miejsca zabierać jako strzelca
 to drugie pytanie, czy muszę u was zapisywać piknikowca? Moja kobieta chciałaby ze mną jechać, ale nie chcę komuś miejsca zabierać jako strzelca   

I kolejne pytanko czy Nowofuland, który nie gryzie i nawet nie szczeka(chyba, że dla zabawy) będzie problemem?

EDIT:
Sorki już sobie doczytałem w ogłoszeniu, że od 1 zawodnika FT są figurki
 to drugie pytanie, czy muszę u was zapisywać piknikowca? Moja kobieta chciałaby ze mną jechać, ale nie chcę komuś miejsca zabierać jako strzelca
 I kolejne pytanko czy Nowofuland, który nie gryzie i nawet nie szczeka(chyba, że dla zabawy) będzie problemem?
DGST Beaver

- 
				Usunięty użytkownik 341
Zapraszamy. Osoby towarzyszącej jeśli z jednego gospodarstwa domowego - nie musisz zapisywać.
Pies jeśli spokojny nie powinien stanowić problemu, ale oczywiście na smyczy.
Do zobaczenia!

Pies jeśli spokojny nie powinien stanowić problemu, ale oczywiście na smyczy.
Do zobaczenia!
Jezu, jak ja uwielbiam tę rasę! Bierz psa, a jak zapomnisz smyczy, to będę go osobiście nosił na rękachjoker-os pisze: 2020-07-10, 08:01 I kolejne pytanko czy Nowofuland, który nie gryzie i nawet nie szczeka(chyba, że dla zabawy) będzie problemem?

(a przynajmniej do pierwszej zadyszki)
HFT

Są i zdjęcia:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
Dzięki za fajną zabawę! Dobrze było znów Was spotkać! Osobne podziękowania dla tych (nielicznych, dodajmy) figurek, które kurtuazyjnie kładły się po moich strzałach 

Weihrauch HW100 + Bushnell Banner
one shot, one kill

one shot, one kill
Zdjęcia już udostępnione.

Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
Od mnie wielkie dzięki dla organizatorów za super spotkanie. Prze super było was wszystkich zobaczyć i móc porozmawiać.  Szkoda, że sam byłem z FT, ale brawa dla organizatorów, że dla mnie samego chciało im się dokładać figurki FT i naprawdę nie łatwe. Na sezon letni to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia, bo tutaj zawsze czegoś człowiek uczy się na nowo ;) zapraszam do nas do boberków na Mikstat, a u was na pewno zjawię się w sierpniu.
PS jakbyście kiedyś nietoperza sprzedać chcieli to dajcie znać figurka jest genialna
 figurka jest genialna  

PS jakbyście kiedyś nietoperza sprzedać chcieli to dajcie znać
 figurka jest genialna
 figurka jest genialna  
DGST Beaver

Podziękowania od Adriana(junior) za zawody, i dla kol. Papaj za przygotowanie mu karabinka.
Przy pierwszych strzałach miał stres, był nieśmiały i spięty ale później poszło już całkiem OK.
Pozdrawiamy!

Przy pierwszych strzałach miał stres, był nieśmiały i spięty ale później poszło już całkiem OK.
Pozdrawiamy!
Wyniki zawodów i tabele zaktualizowane -  tutaj 

Chłopaki marzy mi się wyjazd do Was, marne szanse mam niestety na to. Ale żeby zacząć o tym poważnie myśleć muszę znać odpowiedź na jedno pytanie:
"Ze względu na sytuację zagrożenia epidemicznego jako organizator od uczestników musimy bezwzględnie wymagać i egzekwować stosowanie środków ochrony i innych wytycznych obowiązujących w dniu zawodów"
Proszę rozwińcie to... tak szczegółowo, bo jeżeli będę musiał w masce chodzić na zawodach :(
W dyskusji odpowiedzieliście na pytanie odnośnie wcześniejszych zawodów, ale te będą większe :)

"Ze względu na sytuację zagrożenia epidemicznego jako organizator od uczestników musimy bezwzględnie wymagać i egzekwować stosowanie środków ochrony i innych wytycznych obowiązujących w dniu zawodów"
Proszę rozwińcie to... tak szczegółowo, bo jeżeli będę musiał w masce chodzić na zawodach :(
W dyskusji odpowiedzieliście na pytanie odnośnie wcześniejszych zawodów, ale te będą większe :)
- 
				Usunięty użytkownik 341
Orlik. Twoje obawy są niepotrzebne ;)

- 
				Usunięty użytkownik 341
Uprzejmie przypominam, że dzisiaj mija termin zapisów i wnoszenia opłat za start w zawodach.
Ze względów epidemicznych nie będzie możliwości zapisów i wnoszenia opłat na miejscu.
Jeśli ktoś jest zapisany i zrezygnował ze startu - proszę o informację w temacie lub na PW.
Żeby uniknąć tłoku w biurze zawodów, zostanie ono zorganizowane w wejściu od godziny 08:00 i tam będzie można potwierdzić swoją obecność, oraz podpisać się na liście.
Osoby w biurze zawodów będą wyposażone w przyłbice.
Drużyny proszę zgłaszać przy rejestracji. Za zgłoszenie drużyny nie pobieramy dodatkowych opłat.
Proszę pamiętać o uchwale PFTA http://pfta.pl/pliki/covid/uchwala.pdf
Liczymy na wasz rozsądek i odpowiedzialność.
Zero Range będzie umieszczone w fosie fortu: Strona prawa - HFT; Strona lewa - FT.
Chrono będzie dostępne dla zawodników na zerze, a właściwy pomiar będzie realizowany w czasie zawodów.
Pozostałe informacje organizacyjne zostaną ogłoszone na odprawie.
Do zobaczenia!

Ze względów epidemicznych nie będzie możliwości zapisów i wnoszenia opłat na miejscu.
Jeśli ktoś jest zapisany i zrezygnował ze startu - proszę o informację w temacie lub na PW.
Żeby uniknąć tłoku w biurze zawodów, zostanie ono zorganizowane w wejściu od godziny 08:00 i tam będzie można potwierdzić swoją obecność, oraz podpisać się na liście.
Osoby w biurze zawodów będą wyposażone w przyłbice.
Drużyny proszę zgłaszać przy rejestracji. Za zgłoszenie drużyny nie pobieramy dodatkowych opłat.
Proszę pamiętać o uchwale PFTA http://pfta.pl/pliki/covid/uchwala.pdf
Liczymy na wasz rozsądek i odpowiedzialność.
Zero Range będzie umieszczone w fosie fortu: Strona prawa - HFT; Strona lewa - FT.
Chrono będzie dostępne dla zawodników na zerze, a właściwy pomiar będzie realizowany w czasie zawodów.
Pozostałe informacje organizacyjne zostaną ogłoszone na odprawie.
Do zobaczenia!
Dziękujemy z juniorem za fajne zawody!
Najbardziej cieszy mnie postawa podopiecznego 

Wczoraj całe popołudnie aż do wieczora trenował na sporym wietrze cały dystans HFT,
i dziś przydało mu się to na torze.
Dziękuję też Pawłowi za towarzystwo w grupie 9 i wszystkim dawno nie widzianym koleżankom/kolegom.
Pozdrawiamy!
Art&Adi

Najbardziej cieszy mnie postawa podopiecznego

Wczoraj całe popołudnie aż do wieczora trenował na sporym wietrze cały dystans HFT,
i dziś przydało mu się to na torze.
Dziękuję też Pawłowi za towarzystwo w grupie 9 i wszystkim dawno nie widzianym koleżankom/kolegom.
Pozdrawiamy!
Art&Adi