Operacja Stalingrad 2018
Stalimgrad po pierwsze uno nie było wiatru no może poza pojedyńczymi podmuchami na sam koniec.
Po drugie uno nie było typowych wymuszonych a i razu nie strzelałem prawdziwego stojaka i klęczaka.
Po trzecie uno tor był łatwy(subiektywne odczucie) był bardzo ciekawy ale był łatwiejszy niż Mikstat

Po drugie uno nie było typowych wymuszonych a i razu nie strzelałem prawdziwego stojaka i klęczaka.
Po trzecie uno tor był łatwy(subiektywne odczucie) był bardzo ciekawy ale był łatwiejszy niż Mikstat
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski

WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać kz, po spojrzeniu w lupkę jeszcze gorzej. Kz na czubku figurki bez mięsa. Wszyscy, a na pewno zdecydowana większość ,,waliła" w środek. Jak się spojrzało do środka, miało się wrażenie że kz jest właśnie w środku (tam gdzie większość strzelał...Tor całkiem fajny. Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem - pięć 1 pod rządbartezz pisze:
Co było zaczarowane w figurce 20, HZ30 na 9-ciu metrach?
 A całkiem nieźle mi szło
 A całkiem nieźle mi szło 
zawsze środkiem krzyża :)

To coś dla mnie! Kurczę, może za rok .....WuDe pisze:nie było typowych wymuszonych
No to teraz rozumiemslawol75 pisze:Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać
I tak się spisałeś...na medalslawol75 pisze:Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem

Pozdrawiam \ Bartek
AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec

AA S400F + MTC Viper Connect;
Walther LG300 + WFA SS 3-15x42 FFP
WSST Strzelec
Tor nie był łatwy tylko pogoda się nie "spisała". Gdyby na tych dziedzińcach i w tych korytarzach miedzy budynkami trochę powiało to trafienie byłoby zdecydowanym przypadkiem no chyba, że ktoś jest ostrzelany z wiatrem który kręci nie wiadomo w którą stronę.
Ale delikatnie mówiąc w czołowej dziesiątce pozamiataliśmy trochę i gdyby była kwalifikacja drużynowa dalibyśmy popalić innym grupom. Tak trzymajmy Panowie.
  Tak trzymajmy Panowie.

Ale delikatnie mówiąc w czołowej dziesiątce pozamiataliśmy trochę i gdyby była kwalifikacja drużynowa dalibyśmy popalić innym grupom.
 Tak trzymajmy Panowie.
  Tak trzymajmy Panowie.Strzelali w środek figurki, bo środek był czarny jak kz. Dokjładając do tego nieostrość i ciemność dużo się łapało że HZ jest w środku.slawol75 pisze:Figurka w piwnicy. Bez lunety nie było widać kz, po spojrzeniu w lupkę jeszcze gorzej. Kz na czubku figurki bez mięsa. Wszyscy, a na pewno zdecydowana większość ,,waliła" w środek. Jak się spojrzało do środka, miało się wrażenie że kz jest właśnie w środku (tam gdzie większość strzelał...Tor całkiem fajny. Niestety ostatnie stanowiska zawaliłem - pięć 1 pod rządbartezz pisze:
Co było zaczarowane w figurce 20, HZ30 na 9-ciu metrach?A całkiem nieźle mi szło
Ja nie mogę sobie darować celu 33
 niewygodna pozycja leżakowa i fruu śrut nad orzeszkiem poleciał.
  niewygodna pozycja leżakowa i fruu śrut nad orzeszkiem poleciał.AnonimowyAlkoholikEV2+EB10x42

To dla mnie też bo go nie zaliczyłem nawet
 To dla mnie też bo go nie zaliczyłem nawet
 myślałem że jest dalej ,na 12m !!!!
 myślałem że jest dalej ,na 12m !!!!