Dyskusja do zawodów - MISTRZOSTWA WIELKOPOLSKI 19-20.08.2017
1. Zapłacę na miejscu bez wyżywienia.
2. W ogłoszeniu o zawodach na iwebie jest błędnie podany adres zawodów. Ul. Gajowa 5/4 jest adresem siedziby oraz korespondencji do firmy prowadzącej strzelnicę. Strzelnica jest przy ul. Ludomskiej 8. Aby dojechać do strzelnicy należy w Dąbrówce Leśnej z drogi 178 skręcić w ul. św. Huberta. Google pokazuje współrzędne: 52°41'19'' ; 16°48'57''. Uzgodnione z właścicielem firmy prowadzącej strzelnicę.

2. W ogłoszeniu o zawodach na iwebie jest błędnie podany adres zawodów. Ul. Gajowa 5/4 jest adresem siedziby oraz korespondencji do firmy prowadzącej strzelnicę. Strzelnica jest przy ul. Ludomskiej 8. Aby dojechać do strzelnicy należy w Dąbrówce Leśnej z drogi 178 skręcić w ul. św. Huberta. Google pokazuje współrzędne: 52°41'19'' ; 16°48'57''. Uzgodnione z właścicielem firmy prowadzącej strzelnicę.
- 
				Marylka i Heniu
Dla tych, którzy zapisali są w ostatniej chwili z opcją wyżywienia:

Patrykd pisze:Istnieje taka możliwość w wyjątkowych przypadkach, ale oczywiście na katering nie ma co liczyć w takim przypadku.... pisze:Czy istnieje ewentualność uregulowania za zawody na miejscu? Decyzja o starcie może zapaść w ostatniej chwili .
TX200 HC_Burris Timberline

- Krzysztof W.
Serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do organizacji tych fantastycznych zawodów. Wspaniała atmosfera, wczoraj nawet nie wiem kiedy wypiłem 15 tyskich  tak się pić chciało
 tak się pić chciało  

Serdeczne dzięki w imieniu tak nielicznych FT-ciarzy, że chciało się Wam dostawić dla nas tyle żółtych figurek. Naprawdę nastrzelaliśmy się. Tor bardzo ambitny i zróżnicowany. Brawo wszyscy Wielkopolanie !
Dzięki i do zobaczenia,
Pozdr,
TZ

tak się pić chciało
 tak się pić chciało  
 Serdeczne dzięki w imieniu tak nielicznych FT-ciarzy, że chciało się Wam dostawić dla nas tyle żółtych figurek. Naprawdę nastrzelaliśmy się. Tor bardzo ambitny i zróżnicowany. Brawo wszyscy Wielkopolanie !
Dzięki i do zobaczenia,
Pozdr,
TZ
WKFT/PFTA

Dzięki Wam wszystkim za wspaniała atmosferę w czasie zawodów... Wiem że wielu figurek ani nie rozstawiłem, ani nie złożyłem - ale wiecie jak jest - bieganie z aparatem też wyczerpuje 
Po zawodach musiałem szybko do kompa by zobaczyć na większym ekranie jak co poniektóre chłopaki zioną żywym ogniem - zdjęcia tutaj
  - zdjęcia tutaj 
Do następnego

Po zawodach musiałem szybko do kompa by zobaczyć na większym ekranie jak co poniektóre chłopaki zioną żywym ogniem
 - zdjęcia tutaj
  - zdjęcia tutaj Do następnego
HW97k (Dębowy) + Leupold EFR || AA TX200 MK3 +mDOT || Gamo PR45

- 
				Marylka i Heniu
Super fotki Photochem. 
Dziękuję za wspólne strzelanie, a zwłaszcza Ani i Krzyśkowi z grupy nr 12.
Organizatorom gratuluję organizacji i kawał dobrej roboty przy ustawieniu wymagającego toru.
Zwycięzcom gratuluję wygranej.
Było super i tak po poznańsku
Do następnego wspólnego strzelania.

Dziękuję za wspólne strzelanie, a zwłaszcza Ani i Krzyśkowi z grupy nr 12.
Organizatorom gratuluję organizacji i kawał dobrej roboty przy ustawieniu wymagającego toru.
Zwycięzcom gratuluję wygranej.
Było super i tak po poznańsku

Do następnego wspólnego strzelania.
					Ostatnio zmieniony 2017-08-20, 20:45 przez Mario_64, łącznie zmieniany 2 razy.

- 
				maciej_alpha
Dzięki dzięki dzięki!
Super zawody i jak zwykle atmosfera i towarzystwo!
Szczególne podziękowania dla Mirka który musiał się z nami męczyć w nocy oraz dla Luizy i Roberta za wspólne przejście za dnia.
Dziękujemy za wszelką pomoc i uwagi.
No i oczywiście naszemu nadwornemu fotografowi za super relację foto

Super zawody i jak zwykle atmosfera i towarzystwo!
Szczególne podziękowania dla Mirka który musiał się z nami męczyć w nocy oraz dla Luizy i Roberta za wspólne przejście za dnia.
Dziękujemy za wszelką pomoc i uwagi.
No i oczywiście naszemu nadwornemu fotografowi za super relację foto