A teraz zamilknę i nie będę się już mądrzył

Eugeniusz jakoś nigdy nie narzeka, robi swoje i bez 1pt. przechodzi cały tor:)łysy pisze:I to nie jest moje mądrzenie się jako świeżaka tylko pracuję społecznie od wielu lat i wiem ile potrzeba włożyć pracy, czasu i pewnie środków żeby zorganizować coś dobrze. I tak na prawdę nigdy nie ma idealnej organizacji bo zawsze coś nie wypali i to jest nie do uniknięcia, nie da się dogodzić wszystkim. A największa przyjemnością za tą pracę jest to jak inni koledzy wybaczą ci drobne potknięcia i powiedzą, że dobrze się bawili i, że chętnie przyjadą na następne zawody.
A teraz zamilknę i nie będę się już mądrzył
Bravo WY, dzięki Wam ustawianie toru wczoraj poszło expresowo!Lord Rzeźnik pisze:Powiem tak: dalekie cele były pomierzone miarą, ale nikt nie jest nieomylny. Może wkraść się błąd przy odczycie nawet z miary, przy ustawianiu figurki, ktoś może przestawić palik - ja wszystkiego nie dopilnuję - też jestem tylko człowiekiem, ale od 3 zawodów z pomocą Marylki i Henia staram się zrobić tak, żeby ustawianie toru było tylko rozłożeniem sprzętu, a nie planowaniem, gdzie. I będę to doskonalić, żeby było jeszcze sprawniej i jaśniej dla reszty rozstawiających.
Podpisuję się dwoma rękami. Bez takiego przygotowania mogłoby być o wiele niedokładniejBravo WY, dzięki Wam ustawianie toru wczoraj poszło expresowo!
To trzeba doceniać i pracy Tych ludzi!
 Ja to doceniam. Co do wspomnianego sporu, jak to mówi mój szwagier bez pół litra się tego nie rozstrzygnie
 Ja to doceniam. Co do wspomnianego sporu, jak to mówi mój szwagier bez pół litra się tego nie rozstrzygnie 
 jak okazało się że poszło mi lepiej od szanownej małżonki
  jak okazało się że poszło mi lepiej od szanownej małżonki   .
 . , szanowni organizatorzy kręgosłup nie wygina się w tak mocno
 , szanowni organizatorzy kręgosłup nie wygina się w tak mocno   )
 ) z grupy przed nami .albo weryfikuje to sędzia, albo wykleśla się figurkę z liczenia i koniec.
  z grupy przed nami .albo weryfikuje to sędzia, albo wykleśla się figurkę z liczenia i koniec.