I podwiozłem prezesa normalnie jechałem tak powoli jak jeszcze nigdy w końcu VIP na fotelu obok
Zawody 2/10 - 26.05.2013
Panowie duże dzięki  
 Na prawdę fajne miejsce, tor ustawiliście REWELACYJNIE, a o takim poziomie trudności to oficjalne zawody mogą tylko pomarzyć ! Piszę to bez żadnych podtekstów, serio - świetnie się bawiliśmy, a pozytywnie zmotywowani, całą drogę powrotną przegadaliśmy o tym jak fajnie było i co tu zrobić, żeby Wam dorównać. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam, Tomek

vivere militare est

Szkoda, że moje wyniki nie były takie optymistyczne, ale mam wymówkę.
Nowa wiatrówka i luneta itd.
Dziękuję wszystkim za udział i za pomoc przy rozstawianiu i zwijaniu toru.
Naprawdę to był ostatni moment żebym mógł cało unieść skórę. .177 to zbyt mały kaliber na rozjuszoną kobietę

Naprawdę to był ostatni moment żebym mógł cało unieść skórę. .177 to zbyt mały kaliber na rozjuszoną kobietę
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.

Taka trochę, ale jak się okazało całkiem udana.mariusz.w pisze:Oj tam, oj tam
Jaka partyzantka![]()
Tor był taki jak warunki pozwalały. Nie było wylegiwania się :)mariusz.w pisze:Doba miejscówka, pozycje praktycznie wszystkie wymuszone. :)
Tor przygotowany rewelacyjnie, sprzęt PRO, wspaniała atmosfera, zero spinania - pełny relaks :)
To my dziękujemy za wspaniałą zabawę.mariusz.w pisze:Jeszcze raz dziękuje w imieniu grupy za zaproszenie i podjęcie wyzwania.
Bardzo chętnie.mariusz.w pisze:Odwiedzimy Was z przyjemnością jeszcze nie raz, a już dziś z Iperytem i Włamywaczem oglądaliśmy miejsce gdzie przygotujemy tor i Was zaprosimy na rewanż :)
Taka limuzyną mogę jeździć.WuDe pisze:Było bardzo fajnie miejsce też godneno i goście spoko miło było poznać .
I podwiozłem prezesa normalnie jechałem tak powoli jak jeszcze nigdy w końcu VIP na fotelu obok
Tak to już jest z naszymi niewiastami. Większość ledwo akceptuje nasze hobby.mahonxx pisze:Szkoda, że moje wyniki nie były takie optymistyczne, ale mam wymówkę.
Wyniki z zawodów 2/10:
http://gruber.ovh.org/2_2013_wyniki_skr.xls
Pełna tabela całkowitej klasyfikacji ligi powinna pojawić się jeszcze dzisiaj w tym temacie: http://www.wsststrzelec.pl/viewtopic.php?t=167
Drugie zawody z cyklu Ligi WSST wygrał: Tomasz Godek - Iperyt68 z liczbą punktów: 71
GRATULACJE!!!
Zmagania drużynowe LGST kontra WSST wygrało: WSST
375 do 368. Tylko 7 punktów różnicy!
---edit---
Niestety nie ustaliliśmy przed zawodami do końca jak mają być zliczane punkty drużynowe. Dlatego jeśli brać wytyczne PFTA to:
"12. Na wynik drużyny z poszczególnych zawodów składa się suma punktów procentowych trzech najlepszych wyników jakie uzyskają członkowie drużyny w swojej klasie (liczonych do wyniku najlepszego strzelca PFTA w danej klasie na danych zawodach)."
Oznacza to, że LGST wystawiło drużynę, a niestety WSST poszło po bandzie. Nawet biorąc 3 najlepszych z WSST to LGST wygrało zmagania drużynowe. Takie są fakty. Niestety Panowie i Panie, chcemy robić wszystko zgodnie z wytyczeniami PFTA, to musimy się trzymać regulaminów.
Dlatego oficjalnie zmagania drużynowe, wygrywa LGST z punktacją procentową 283,1 do 270,42.
					Ostatnio zmieniony 2013-05-28, 19:19 przez Grossus, łącznie zmieniany 1 raz.

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.

Wszystko masz tutaj: http://gruber.ovh.org/2_2013_wyniki_skr.xls

Niestety nie ustaliliśmy przed zawodami jak będziemy obliczali wyniki drużynowe  

Jeżeli brać 3 najlepszych to wygrywa LGST z punktacją: 201 do 192
Możemy wziąć średnią punktów przypadającą na zawodnika to też wygrywa LGST ze stosunkiem 61,3 do 58,17.
Jednym słowem jest potrzebny rewanż!

Jeżeli brać 3 najlepszych to wygrywa LGST z punktacją: 201 do 192
Możemy wziąć średnią punktów przypadającą na zawodnika to też wygrywa LGST ze stosunkiem 61,3 do 58,17.
Jednym słowem jest potrzebny rewanż!