Arturze w tym rozwiązaniu dość ważne jest jak układa się lufa względem osłony. Tzn musi być jak najbardziej centrycznie. Widywałem takie LGMy z powyciąganymi przegrodami gdyż lufa opadała względem kołnierza i pogarszały przegrody wtedy skupienie.
Byłem dziś przez chwilę na Czarnucha, ale nie zastałem tam nikogo, z kim można by porozmawiać, postrzelać - więc pojechałem na Leśnika, a tam miłe zaskoczenie!
Fajne towarzycho na świeżo skoszonej trawie - nic tylko się bawić !
Ja jutro postaram się wybrać pozarażać sympatią do śrutu kolegę, którego namawiam na strzelanie z wiatrówki. Będziemy na Czarnucha, może ktoś się przyłączy?
Ceer pisze:Ja jutro postaram się wybrać pozarażać sympatią do śrutu kolegę, którego namawiam na strzelanie z wiatrówki. Będziemy na Czarnucha, może ktoś się przyłączy?
To już wiemy skad te wyniki Ja tego FT nie ogarniam siedziałem z prosportem ...i to nie jest takie proste
Poza Poznaniem strzelam, bo wyjechaliśmy z Sylwią na długi weekend . A o tym, że FT nie jest łatwe miałem okazję już nie raz się przekonać . I zakładam, że nie raz się jeszcze przekonam .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Poza tym sensowna optyka do FT2 kosztuje majątek....
Zamierzam w sobotę na Leśniku przetestować dodatek do sprzętu - dzięki Maćku, prezent się sprawdził.