Liga WSST 2015 - Zawody 4/10 - 31.05.2015
Gratulacje dla zwyciezców .Fajne zawody ,ale nie pamietam kiedy tyle kleczaków zaliczyłem na torze   A kopiec kreta to już wogle był jakiś szatański wymysł ,nie szło postawy bocznej ustalonej
 A kopiec kreta to już wogle był jakiś szatański wymysł ,nie szło postawy bocznej ustalonej   zamienić nawet na kleczaka.A strzelać wiszac na kołku to średnia przyjemność
  zamienić nawet na kleczaka.A strzelać wiszac na kołku to średnia przyjemność  

A kopiec kreta to już wogle był jakiś szatański wymysł ,nie szło postawy bocznej ustalonej
 A kopiec kreta to już wogle był jakiś szatański wymysł ,nie szło postawy bocznej ustalonej   zamienić nawet na kleczaka.A strzelać wiszac na kołku to średnia przyjemność
  zamienić nawet na kleczaka.A strzelać wiszac na kołku to średnia przyjemność  
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))

Oj tam, oj tamduber pisze:No lanie sromotne dostaliśmyJester pisze: no i miałem "dzień konia"
 . Wczoraj ja, jutro Ty
 . Wczoraj ja, jutro Ty  . Jeszcze duuuuuuużo pracy przede mną
 . Jeszcze duuuuuuużo pracy przede mną  . Ale palmrest u do_mar'a już zamówiłem
 . Ale palmrest u do_mar'a już zamówiłem   . Może na szczeciński PKZ dotrze
 . Może na szczeciński PKZ dotrze   .
 .Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.

Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.