Wyniki strzelań od 25 do 49 m
Wczoraj byłem zerować waltherka na lizawce. Tarczka na 30m. Ten śrut podobno waltherom nie smakuje bo rzeczywiści skupienie jak z każdego innego pcp. Następnym razem spróbuję z expresem.
Na lizawce byłem pierwszy raz, muszę przyznać, że lepszych warunków do testowania sprzętu/śrutu nie widziałem. Bez wiatru, można walić na 50m, pod dachem, super.
Na lizawce byłem pierwszy raz, muszę przyznać, że lepszych warunków do testowania sprzętu/śrutu nie widziałem. Bez wiatru, można walić na 50m, pod dachem, super.
WSST
-
Marylka i Heniu
- bambus0134
W końcu ładna pogoda i postanowiłem sprawdzić mój nowy nabytek .
Wlther lg300 i Air Arms do celów porównawczych , odległość 41 śrut exact 4,25 prosto z pudełka . Prawie nie wiało ale były momenty gdzie zrywał się wiaterek w małym lasku .
Pozycja stolik karabinki na bipodzie z tyłu podparty na ręce .
Szału jak na waltherka to chyba nima
lufa krótka w Aramsie długa LW .

Chyba że ten śrut niezbyt tej lufce pasował i trzeba by było coś jeszcze dobrać pod jej preferencje .
Wlther lg300 i Air Arms do celów porównawczych , odległość 41 śrut exact 4,25 prosto z pudełka . Prawie nie wiało ale były momenty gdzie zrywał się wiaterek w małym lasku .
Pozycja stolik karabinki na bipodzie z tyłu podparty na ręce .
Szału jak na waltherka to chyba nima

Chyba że ten śrut niezbyt tej lufce pasował i trzeba by było coś jeszcze dobrać pod jej preferencje .