Mistrzostwa HFT Ziemi Lubuskiej 30-31 sierpnia 2014
https://www.google.pl/maps/dir/Pozna%C5 ... 53!1m0!3e0Grossus pisze:Zna ktoś dokładny namiar na Brzozową Górkę?
Pozdrawiam
Marek

Marek
Pogoda paskudna, figurki wredne   ale towarzystwo, grochówka i zabawa przednie!
  ale towarzystwo, grochówka i zabawa przednie!
Jeden minus, jadąc do BG byłem przekonany (jak wszyscy poznaniacy z którymi rozmawiałem), że do klasyfikacji PKZ liczą się 2 zawody z trzech.
Gratulacje dla zwycięzców! Dwóch z nich było w mojej grupie i naprawdę z podziwem patrzyłem jak bez problemu kładą figurki dla mnie nieosiągalne ...

ale towarzystwo, grochówka i zabawa przednie!
  ale towarzystwo, grochówka i zabawa przednie!Jeden minus, jadąc do BG byłem przekonany (jak wszyscy poznaniacy z którymi rozmawiałem), że do klasyfikacji PKZ liczą się 2 zawody z trzech.
Gratulacje dla zwycięzców! Dwóch z nich było w mojej grupie i naprawdę z podziwem patrzyłem jak bez problemu kładą figurki dla mnie nieosiągalne ...
					Ostatnio zmieniony 2014-08-31, 21:48 przez esmar, łącznie zmieniany 1 raz.

TX200 HC_Burris Timberline

- Schrotflinte
Wszystkich bardzo gorąco proszę o nadesłanie mi fotek na maila (madzia240795@gmail.com) lub na fb   Bardzo dziękuję za udane zawody, co tam deszcz ważne, że fajnie było
 Bardzo dziękuję za udane zawody, co tam deszcz ważne, że fajnie było   fotki na fb się wgrywają jest już 40/250
 fotki na fb się wgrywają jest już 40/250  czekajcie a się pośmiejecie z niektórych
 czekajcie a się pośmiejecie z niektórych

Bardzo dziękuję za udane zawody, co tam deszcz ważne, że fajnie było
 Bardzo dziękuję za udane zawody, co tam deszcz ważne, że fajnie było   fotki na fb się wgrywają jest już 40/250
 fotki na fb się wgrywają jest już 40/250  czekajcie a się pośmiejecie z niektórych
 czekajcie a się pośmiejecie z niektórychLGST zrobiło co mogło by te zawody dobrze wypaliły, i im się to udało   

Również bardzo dziękuję Wszystkim za tą imprezę.
Wyniki bywały i lepsze, ale były prawdziwe, i te zawody pokazały rzeczywiste możliwości poszczególnych strzelców.
W następnych latach mam nadzieję na kontynuację Pucharu PKZ, bo to poprostu świetny pomysł!

Również bardzo dziękuję Wszystkim za tą imprezę.
Wyniki bywały i lepsze, ale były prawdziwe, i te zawody pokazały rzeczywiste możliwości poszczególnych strzelców.
W następnych latach mam nadzieję na kontynuację Pucharu PKZ, bo to poprostu świetny pomysł!