Wysłany: 2019-04-08, 08:02
Kiedy będzie rozstawiany tor, sobota czy niedziela i od której?
Muszę dowieść zamówione kule do CP, a w niedziele mam inne zawody i muszę jakoś to logistycznie rozwiązać.
_________________ Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
2019-06-17: Wyniki zaktualizowane o zawody nr 2.
2019-07-14: Wyniki zaktualizowane o zawody nr 3.
2019-08-12: Wyniki zaktualizowane o zawody nr 4.
2019-09-30: Wyniki zaktualizowane o zawody nr 5.
_________________ "If I do a job in 30 minutes it’s because I spent 10 years learning how to do that in 30 minutes. You owe me for the years, not the minutes."
Walther LG210 + Hawke Vantage 3-9x40 MilDot AO IR
Ostatnio zmieniony przez lupus 2019-09-30, 20:06, w całości zmieniany 4 razy
Ja to się cieszę , że przyszedł Tomix i nam powiedział bo byłoby jeszcze jedno do kompletu.
Dla kolegów z moje grupy 8 wielkie podziękowania za świetne strzelanie tak jak lubię, czyli prawie z bioderka (choc tym razem to ja byłem maruderem w tej grupie) A dla was szacunek za wynik bo Poziomka wszystkie stanowiska strzelił z klęczaka oprócz wymuszonych stojaków a silart strzelał karabinkiem który był w jego posiadaniu kilkadziesiąt godzin. Więc wasze wyniki zaraz za pudłem są super.
Co do fasolki była cudna, świetnie przyprawiona i dużo mięcha . Dobrze, że w nocy nie było zimno bo okno miałem otwarte do samego rana żeby tlenu nie zabrakło.
PaPaj
Wysłany: 2019-06-09, 12:23
Na najbliższe zawody szef kuchni zapowiada chłodnik i w zależności od temperatury Kiełbasa z grilla lub owoce w różnym wydaniu.
Bardzo mi przykro ale nie dojadę na najbliższe zawody w niedzielę , zbiegły się inne obowiązki i muszę odpuścić , życzę wszystkim świetnej zabawy i tylko 28 stopni w cieniu.
Wiek: 33 Dołączył: 01 Mar 2013 Posty: 3083 Skąd: Zalasewo
Wysłany: 2019-06-16, 18:39
Cisza jak makiem zasiał, a dzisiaj na zawodach nr 2 się działo! Wiało i to w każdym kierunku! Pogoda dopisała, nie było za gorąco i ten wiaterek co przeszkadzał dawał trochę odetchnąć w cieniu. Tego się jednak nie zapomina. Po dłuższej przerwie myślałem, że będę zamykał tabelę, a to udało się zamknąć miejsca z dyplomem. Bardzo miło spędzona niedziela z pozytywnie zakręconą ekipą.
_________________ Trzeba sobie jakoś radzić - powiedział rolnik zawiązując but dżdżownicą
HW97K+Burris=więcej zabawy
Dzięki za wspólnie spędzony czas.Robertowi i Luizie za miłą atmosferę.Tor był fajny(a tak na marginesie,więcej piętnastek nie mieliście?)
Żonka zadeklarowała że będzie ze mną przyjeżdżać ale chyba przez ten wyśmienity chłodnik bo samo strzelanie ją chyba nudziło
Pozdrawiam
Robert
_________________ "If I do a job in 30 minutes it’s because I spent 10 years learning how to do that in 30 minutes. You owe me for the years, not the minutes."
Walther LG210 + Hawke Vantage 3-9x40 MilDot AO IR