Liga WSST 2016 - Zawody 1/10 - 03.04.2016
Kolega Mariusz W. wypoczął a ja nie ale i tak jestem zadowolony i  szczęśliwy .
Było świetnie .

Było świetnie .
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org

www.hftbeaver.org
Wyniki:
https://www.dropbox.com/s/8u68yrhli3kwj ... 6.xls?dl=0
Wszelkie uwagi w tym temacie lub bezpośrednio do Marka (esmar).
---
Dziękuje grupie nr 5 za wspólne przejście toru.
Pogoda dopisała aż za bardzo.
Najbardziej cieszyły padające figurki, do których trzeba było celować dot w górę i dot w prawo.
Niby mały wietrzyk, a potrafił spłatać figla.
Cieszy duża liczba strzelców HFT2. Spring's not dead!

https://www.dropbox.com/s/8u68yrhli3kwj ... 6.xls?dl=0
Wszelkie uwagi w tym temacie lub bezpośrednio do Marka (esmar).
---
Dziękuje grupie nr 5 za wspólne przejście toru.
Pogoda dopisała aż za bardzo.
Najbardziej cieszyły padające figurki, do których trzeba było celować dot w górę i dot w prawo.
Niby mały wietrzyk, a potrafił spłatać figla.
Cieszy duża liczba strzelców HFT2. Spring's not dead!

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.

- 
				maciej_alpha
No cóż, jak tam sobie życzysz. Oczywiście tego zapisu na formularzu zgłoszeniowym NIE zauważyłeś?hydro pisze:Nie wyrażam zgody...
Ja w każdym razie w podany link nawet klikać nie zamierzam.Zgoda na publikację wizerunku *
Wyrażam zgodę na nieodpłatną publikację mojego wizerunku poprzez umieszczanie zdjęć i filmów wykonanych w trakcie zawodów na stronie internetowej, forum oraz fanpage'u WSST Strzelec. Niniejsza zgoda dotyczy wyłącznie publikacji w celach niekomercyjnych.
Steyr HP & TX HC

. Nie pamiętam pomiaru z pierwszego przejścia, ale w drugim wyszło mi 33m. A jak mierzyliśmy tor, to Robert sprawdzał dwa razy.
 . Nie pamiętam pomiaru z pierwszego przejścia, ale w drugim wyszło mi 33m. A jak mierzyliśmy tor, to Robert sprawdzał dwa razy.
 Ciemna strona księżyca bardzo mi się podoba również pod względem logistycznym. Trzeba to będzie jeszcze kilka razy powtórzyć
 Ciemna strona księżyca bardzo mi się podoba również pod względem logistycznym. Trzeba to będzie jeszcze kilka razy powtórzyć