Będę w niedzielę na 9 jak ktoś jeszcze chętny zapraszam
Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Niedziela przypada na 01.01.2023 więc zapraszam na noworoczne spotkanie strzeleckie tym razem troszkę później na godzinę 10:30 przed wejściem na fort.
Chętnie proszę o wpisanie się tutaj

Chętnie proszę o wpisanie się tutaj
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Czy ktoś będzie w niedziele na Forcie? Ja chciałbym.
Chciałbym przejść na Fort w niedziele.
-
Wojciech Z.
Cześć. Nie jestem członkiem WSS Strzelec, strzelam głównie z palnej, mam AA s400, z której strzelam kilka razy w roku. Chciałem nawet ją sprzedać, ale mój 8-letni syn wkręcił się w strzelanie, on ma HW 30s, pytanie czy byłaby możliwość postrzelania z Wami w jakiś weekend na forcie? Mamy śrut, tarcze i kulochwyty, nawet chrono Radecka, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce, muszę się gdzieś formalnie zapisać żeby sobie czasem postrzelać z Wami? Młody się konkretnie wkręcił, a szkoda żeby hawusia leżała na bezczynnie w futerale 
Cześć Wojtek organizujemy spotkania niedzielę można przyjść z marszu a najlepiej obserwować ten temat i zgłosić się na najbliższe spotkanie.
W tą niedzielę mamy zawody na forcie więc treningu nie będzie ale.jesli chcesz się z nami pobawić to jak najbardziej zapraszam. Wystarczy mieć wiatrówke w limicie i chęć do zabawy myślę że synowi na pewno by się spodobało.
W tą niedzielę mamy zawody na forcie więc treningu nie będzie ale.jesli chcesz się z nami pobawić to jak najbardziej zapraszam. Wystarczy mieć wiatrówke w limicie i chęć do zabawy myślę że synowi na pewno by się spodobało.
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
-
Wojciech Z.
Super, bardzo chętnie się zjawię w przyszły weekend. Od której godziny najczęściej zaczynacie trening?
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
Mam potrzebę przestrzelać moje sprzęty. czy będzie ktoś w sobotę 25 marca ??
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !