Najbliższy weekend
Re: Najbliższy weekend
Dziękuję wszystkim za pomoc. Kawał dobrej roboty dzisiaj zrobiliśmy 
zawsze środkiem krzyża :)
Witam i zapraszam w świąteczny poniedziałek 18.04 o godzinie 9:00 na spotkanie i pogaduchy strzeleckie
Chętni proszę się tu wpisywać ci mniej odważni zapraszam na priv
p.s jeśli ktoś będzie miał już zbędne wydmuszki to niech weźmie postrzelamy
Chętni proszę się tu wpisywać ci mniej odważni zapraszam na priv
p.s jeśli ktoś będzie miał już zbędne wydmuszki to niech weźmie postrzelamy
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Takiego świątecznego lenistwa to ja się ze strony kolegów nie spodziewalam...
Żałujcie bo pogoda idealna do ćwiczeń i praktycznie zero wiaterku... Do zobaczenia na zawodach.. 

Jeśli pogoda pozwoli to ja zapewne tak. Nie wiem jeszcze w który z dni.
Steyr HP & TX HC
-
Deleted User 653
Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
Pewnie że ktoś użyczy powietrza po prostu przypomnij się przed spotkaniem czy ktoś by nie wziął butli i na pewno nie będzie problemu.Lubomir Bodnar pisze: 2022-04-26, 12:45 Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
A co tam kupiłeś ciekawego
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
-
Deleted User 653
Walther RM8 VarmintWuDe pisze: 2022-04-26, 15:02Pewnie że ktoś użyczy powietrza po prostu przypomnij się przed spotkaniem czy ktoś by nie wziął butli i na pewno nie będzie problemu.Lubomir Bodnar pisze: 2022-04-26, 12:45 Mam takie nietypowe pytanie... Kupiłem wiatrówkę PCP, ale jeszcze nie mam butli, dopiero po majówce kupuję, a postrzelać już się chcę))) To pytanie polega na tym, czy jak przyjadę do fortu z karabinkiem, to czy da się od kogoś nabić kartusz. A może takich pytań się nie zadaje, to z góry przepraszam)))
A co tam kupiłeś ciekawego
Nie jest to chyba coś wyjątkowego...))))
Zapraszam na weekendowe spotkanie w niedzielę 01.05.2022 na godzinę 9:00
Chętne osoby proszę się wpisywać tu w temacie.
Ostatnio brama była zamknięta i były krzyki i nawoływania przez ogrodzenie.
Chętne osoby proszę się wpisywać tu w temacie.
Ostatnio brama była zamknięta i były krzyki i nawoływania przez ogrodzenie.
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
-
Deleted User 653
Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Lubomir czy masz przetoczkę z końcówka do ładowaniaLubomir Bodnar pisze: 2022-04-27, 09:17 Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
-
Deleted User 653
Mam tylko końcówkę, była w zestawie z wiatrówką.WuDe pisze: 2022-04-27, 10:09Lubomir czy masz przetoczkę z końcówka do ładowaniaLubomir Bodnar pisze: 2022-04-27, 09:17 Ja też będę)) I jak wcześniej pisałem, prosiłbym żeby ktoś wziął butle z powietrzem)) Będę wdzięczny)))