Życzenia
Z okazji coraz bardziej zbliżającego się Nowego Lepszego 2014 Roku chcielibyśmy Wam wraz z Andrzejem złożyć serdeczne życzenia pomyślności, samych położonych figurek, samej smacznej kiełbasy z grilla, samych pysznych ciast i samych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym ;) Pociechy z pociech, radości każdego dnia i dużo dużo zdrowia i pieniędzy  

Maleństwo moje: LG 110 hp

- Wiecho1967

Witam,
w nowym roku życzę Wszystkim mnóstwo dobrej energii i wielu powodów do radości
 Życzę też oczywiście dalszego rozwoju w strzelectwie,a patrząc na wydarzenia z mijającego roku,to raczej można być dobrej myśli  

Dzisiejszym imprezowiczkom życzę połamania szpilek/koturn,a imprezowiczom pogubienia krawatów

Dzisiejszej nocy po raz pierwszy od ponad 20 lat nie będę na żadnej imprezie
 A wszystko po to,by być z Wami w najbliższy weekend w Stalingradzie.Bo narazie to stertą leków kuruje paskudne przeziębienie(tylko dlatego nie byłem na ostatnim sob/niedz.strzelaniu na Leśniku).Tak więc jeszcze raz dla Wszystkich - NAJLEPSZEGO! i mam nadzieję,dozobaczenia w Stalingradzie.

w nowym roku życzę Wszystkim mnóstwo dobrej energii i wielu powodów do radości
Dzisiejszym imprezowiczkom życzę połamania szpilek/koturn,a imprezowiczom pogubienia krawatów
Dzisiejszej nocy po raz pierwszy od ponad 20 lat nie będę na żadnej imprezie
- peacemaker