Uwaga:
Treści i poglądy zawarte w poście, przedstawiają moją opinię na dany temat w chwili pisania postu. Zastrzegam sobie prawo, do zmiany opinii bez podawania jakichkolwiek przyczyn czy tłumaczenia się komukolwiek.
Daystate TSAR
AirArms TX HC
Strzelecki weekend na Mistrzostwach Polski zaliczamy do udanych.
Drużynowo zajęliśmy miejsce drugie.
Mistrzostwo Polski HFT 1 zdobył Jacek Kostowski, miejsce trzecie zaprzyjaźniony z naszą grupą Jarosław Narbut. Wicemistrzem został Piotr Remiszewski, któremu również gorąco kibicujemy.
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!!!
We wszystkim co warto robić, warto też przesadzać.
Dziękuję za gratulacje
Pierwszy dzień był katastrofą - na własne życzenie.Złamałem własną regułę ,której nigdy nie miałem łamać.
Drugi dzień był kompletnym zaskoczeniem w przetasowaniu wyników - jak w "Trójkącie Bermudzkim"
Radocha ogromna
Miło mi, iż mogłem wspomóc drużynę. Tor drugiego dnia był trudniejszy, a wynik Jacka to kosmos. Chyba że miał specjalny guzik do wyłączenia wiatru. Jeszcze raz gratulacje dla kolegów z drużyny Jacka, Genia i Patryka.
jarn pisze:Miło mi, iż mogłem wspomóc drużynę. Tor drugiego dnia był trudniejszy, a wynik Jacka to kosmos. Chyba że miał specjalny guzik do wyłączenia wiatru. Jeszcze raz gratulacje dla kolegów z drużyny Jacka, Genia i Patryka.
PS Jestem drugi ;) w generalce.
Dzięki JARN! To dzięki Tobie i Jackowi wynik drużyny był MEGA ! (Bo mój wynik był marny).