Może by tak się spotkać w tą niedziele na jakieś strzelanie z tego co widzę pogoda dzisiaj jest pikna (oby taka była do jutra) może by tak co niektórzy odkurzyli sobie karabinki.
Ostatnio zmieniony 2013-10-18, 07:36 przez Szabatt, łącznie zmieniany 2 razy.
Grassus tak wypaliło że nie wypaliło spontanicznie zostałem zaproszony (przez ściane) na wesele. Wyszedłem z założenia, że skoro mam słuchać przez ścianę co grają i nie spać wiec poszedłem się chociaż napić. iiiii ooooo skończyło się też super. W ten weekend co teraz będzie spotkamy się, ma być cieplej poza tym musimy w końcu te miejsca zobaczyć.
To blisko mojej chaty może i ja bym sie zabrał raczej jako balast ale jakby było wiecej chętnych to pajade swoim powolniakiem i moge kogoś zabrać bo w kupie zawsze raźniej i kupy nikt nie ruszy
Uwaga:
Treści i poglądy zawarte w poście, przedstawiają moją opinię na dany temat w chwili pisania postu. Zastrzegam sobie prawo, do zmiany opinii bez podawania jakichkolwiek przyczyn czy tłumaczenia się komukolwiek.
Daystate TSAR
AirArms TX HC
Pogoda ma być słaba, wiatrówki nie biorę. No może, zobaczymy?
Moja kobieta właśnie coś takiego oznajmiła w kwestii niedzieli, ale jedziemy w sobotę yes, yes, yes!!! Więc niedziela nasza.
Mój sprzęt, póki co w częściach krąży po kraju... Miałem nadzieję zapoznać się z ekipą, przywitać osobiście i takie tam... Ale jeszcze nie tym razem. Miłego strzelania wszystkim. Next time maybe.